Hoe werkt Nathaliegeeftbijles?

Professionele en ervaren Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde bijles omgeving Helmond en Eindhoven

Werkwijze

Voor de eerste bijles:

  • Heb je vragen? Vul het contactformulier in. Dan bel ik je zo snel mogelijk!
  • Ben je enthousiast? Boek je eerste bijles via persoonlijk contact met mij! 

Eerste bijles:

  • Kennismaking
  • Bespreken doelen vanuit student (student en evt. ouder)
  • Bepalen huidige niveau (Nathalie)
  • Direct aan de slag (student en Nathalie)
  • Evaluatie (student, Nathalie en evt. met ouder)
  • Plan van aanpak delen (student, Nathalie en evt. ouder)
 

Vervolgafspraken:

Bevalt de bijles je goed en wil je meer lessen gaan volgen? Een vervolg afspraak inplannen kun je in overleg met Nathalie plannen. Dit kan zo vaak als je zelf wilt en we kunnen ook verschillende vakken met elkaar combineren. 

Tijdens de vervolgafspraken zullen we in overleg bepalen wat de inhoud van de bijles zal zijn. Dit kan verschillen van huiswerkbegeleiding, maar kan ook  een spoedcursus als voorbereiding op bijvoorbeeld een school. staats- of eindexamen zijn.

Plek van bijles:

Wil je liever thuis of online bijles volgen? De keuze is aan jou! Ik ben flexibel en pas me aan jouw wensen aan. Ik kan naar jou toe komen, we kunnen ook op school, in een bibliotheek of in een rustig koffietentje afspreken. Koffieboetiek Helmond, is een plek waar ik graag zit! Woon je verder weg, of vind je het gemakkelijker om via Google Meet de bijles online te  houden? Ook prima! Je geeft je voorkeur direct aan bij het online boeken van de bijles. 

Mijn manier van lesgeven:

Wat kun je van mij verwachten? Ik ben een persoonlijke en geduldige docente die op een laagdrempelige manier samen met jou de lesstof zal bestuderen. Buiten de theoretische kennis, leer ik je ook graag een goede strategisch stappenplan en analytisch denkvermogen. Ik geloof in onderzoekend leren, dus ik zal jou sturen in de goede richting, maar jij zal de stappen moeten gaan zetten. Ik stel daarom veel open vragen en daag je uit door soms de rollen van student en docent om te draaien. Ik werk anders dan andere docenten, omdat ik veel herkenbare situaties erbij betrek en simpele vergelijkingen verzin om het voor jou gemakkelijker te maken. 

Ben je benieuwd hoe andere studenten de sessies ervaren? Bekijk de ervaringen van verschillende leerlingen en ouders eens.

Wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan vandaag nog contact op!

Lieve groetjes van mij!
Nathalie

Wil je me beter leren kennen voordat je contact met me opneemt? Kijk dan eens op mijn Instagram of Linked

5/5

Nathaliegeeftbijles

Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles Eindhoven den Bosch Tilburg | mavo havo vwo | examentraining huiswerkbegeleiding

Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles Eindhoven den Bosch Tilburg | mavo havo vwo | examentraining huiswerkbegeleiding​

Nathaliegeeftbijles.nl | Bijles Scheikunde, Natuurkunde,Wiskunde omgeving den Bosch en online | mavo havo vwo | Examentraining en huiswerkbegeleiding aan huis