Ervaringen

Leerlingen, studenten, ouders en collega's over Nathaliegeeftbijles.nl
💗Toen ik bijles bij Nathalie kwam volgen had ik vooral moeite met zuren en basen. Tijdens de bijlessen kwam ik er ook achter dat ik weinig basiskennis had. Dit hebben we vooral samen opgefrist d.m.v opgaven te maken. We gingen aan de slag met opdrachten uit mijn boek en examenopgaven. Voor het maken van de opdrachten namen we de theorie door die Nathalie dan voor mij in een soort jip en janneke taal kon uitleggen. Eenmaal met de opdrachten bezig liep ik vaak vast of wist ik al niet waar ik moest beginnen. Dan moest ik van Nathalie eerst rust in mijn hoofd houden en dus niet gelijk in de stress raken. Vervolgens opschrijven wat ik allemaal wel weet en daarna nog een keer rustig de vraag/tekst doorlezen. Om het voor mezelf duidelijk te maken moest ik daarna de situatie proberen  te schetsen. Als ik er hierna nog niet uitkwam, keken we samen naar de tabellen/ formules in binas en of ik dit kan toepassen op de vraag. Om zoveel mogelijk informatie bij je los te krijgen, gaat ze doorvragen. Zoals bijvoorbeeld: Welk atoom trekt harder aan het elekton en waaraan kan  je dat zien? Of: Verloopt deze reactie wel of niet? Op die manier geeft ze je niet het antwoord, maar kom je er zelf achter door haar denkstappen te volgen. Super fijn!! Ook kreeg ik voor mijn toets een klein overzichtje van wat ik nog lastig vond en waar ik dus mee moest oefenen. Nathalie is super geduldig en neemt echt de tijd om je iets uit te leggen. Ook als het al voor de 100e keer is. Verder vind ik Nathalie echt super gezellig en enthousiast en hebben we ook heel veel leuke gesprekken gehad. Niet alleen over school, maar ook over vriendjes, sport, feestjes en noem maar op. Ze heeft super veel plezier in haar werk en dat merk je ook. Ook moedigde Nathalie me echt aan om vertrouwen in mezelf te hebben. 💖💖💖
Hannah, 5Gym, Scheikunde
 

“Nathalie heeft onze zoon van 18 ondersteund bij zijn VWO scheikunde eindexamen. Ik heb, als moeder, Nathalie, ervaren als deskundig, zorgvuldig en heel toegankelijk. Mijn zoon heeft heel veel aan de bijlessen gehad. Als ik ze samen aan het werk hoorde klonk dat erg gezellig. Nathalie weet dat bijles meer is dan kennis overbrengen, ze heeft oog voor het kind en werkt vanuit haar hart. Ik raad haar van harte aan.”
Merel Obermeijer, moeder Noah, 6VWO

“Nathalie zorgt voor een ontspannen sfeer waar mijn zoon op zijn gemak voelt en hierdoor ook goed kan leren. Ze weet de stof goed te overbrengen door middels van metaforen en handige ezelsbruggetjes. Misschien nog belangrijker, Nathalie leert mijn zoon zelfstandig en zorgvuldig te werken; hoe hij de nodige informatie zelf kan uitzoeken en oplossingen zelf uit te puzzelen.”
Catharine, moeder Daniël, 4Havo

“Zoals verwacht, werkt goed.”
Daniël, 4Havo, Scheikunde en Natuurkunde

“Sinds een tijdje volg ik bijles bij Nathalie voor scheikunde. Ik begreep niet veel van wat er werdt uitgelegd en goed beantwoorden van de vragen. Nu dat ik bijles volg begrijp ik het veel meer en wordt alles duidelijker uitgelegd. Als er een begrip in komt dat eerder behandeld is maar ik niet begrijp, zoeken we dit terug op totdat ik het zelf kan uitleggen. Zo wordt ik ook uitgedaagd om zelf uit te leggen wat ik zojuist heb geleerd. Nathalie blijft doorvragen totdat ik het goede antwoord heb! Daarnaast is Nathalie onwijs aardig en geeft een erg vertrouwd gevoel. Nathalie is dus een fijne bijles docent!”
Lotte, 5VWO, Scheikunde

“Ik was opzoek naar bijles scheikunde voor mijn zoon. Al veel geprobeerd maar niks werkte. Toen kwam ik de website van Nathalie tegen. Wat een verademing en wat een enthousiasme. Nathalie is absoluut de leukste bijles docent van Nederland. Mijn zoon krijgt weer vertrouwen en voelt zich op zijn gemak.”
Miranda, moeder Robert, 5VWO

Ik heb nu een paar maanden bijles met Nathalie. Ik heb er erg veel aan en heb al heel veel geleerd bijvoorbeeld tijdens het leren. Nathalie helpt mij met duidelijke aantekeningen te maken waarnaar ik thuis tijdens het leren kan kijken als ik het niet begrijp. Tijdens de bijles kan ik alles vragen en het ook zo vaak opnieuw vragen als ik het nog niet snap. Ze leert mij ook heel veel door opdrachten met mij te maken en te veel te herhalen. Nathalie doet alles om je t helpen en wil graag het uiterste uit je halen en dat vind ik super fijn. Ik krijg veel motivatie van haar omdat zij zelf ook zo gedreven is en ik ga komende maanden ook nog zeker door met de bijles!”
Carlijn, 5Havo, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde

“Ik zit nu in havo 4, en heb veel moeite met scheikunde en natuurkunde. Nathalie heeft mij heel erg geholpen door veel samen te oefenen en bepaalde onderwerpen op een ‘grafische manier’ uit te leggen, door bijvoorbeeld dingen te tekenen of zelfs dingen uit te knippen, waardoor ik veel meer inzicht kreeg, en makkelijker opgaves kon maken. Ik ben uiteindelijk met 3 bijlessen van een 2,9 naar een 8,0 gegaan! Nathalie heeft veel geduld en ik voel me erg op mijn gemak bij haar:) ik heb nu veel meer vertrouwen dat het goed gaat komen met scheikunde en natuurkunde.”
Cyd, 4Havo, Scheikunde en Natuurkunde

 
“Ik miste de basis van scheikunde en dat ging in het begin nog prima. Hoe verder we op school in de stof doken, hoe meer ik er tegen aanliep. Het was daarom heel fijn om weer even helemaal bij het begin te beginnen. We lazen eerst het hoofdstuk globaal door en bespraken de onderdelen die wat moeilijker waren met behulp van vragen en tekeningen. Bij het opdrachten maken zei Nathalie niet alles meteen voor, je moest eerst alles geprobeerd hebben. Ik had samen bijles, dus na het eerst zelf te proberen konden we elkaars aanpak aanhoren en samen tot een antwoord proberen te komen. Als we er echt niet uitkwamen, stelde ze vragen waardoor we er anders naar gingen kijken en nieuwe dingen konden proberen. Ik ben mijn examenjaar met een diepe onvoldoende gestart en ik ben geslaagd met een ruime voldoende.
Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is dat scheikunde stiekem heel leuk is en dat bijles heel gezellig kan zijn!”
Annemijn, 6VWO, Scheikunde
 
“Ten eerste is Nathalie een hele aardige spontane vrouw. Ik kwam met de vraag: kan jij mij helpen met scheikunde. Ik had moeite met de motivatie voor scheikunde en het goed beantwoorden van de vraag. Kennis heb ik wel alleen niet de goede manier van opschrijven. We maken vooral opdrachten en eerst helpt ze dan. Maar daarna moet ik t echt zelf proberen. Soms is ze zelf ook een beetje chaoot en vergeet ze iets of een piep klein beetje afgeleid. Maar dan helpen we mekaar en vraagt ze door tot ik het goede antwoord geef. Ook uitleg met behulp van de antwoorden werkt goed. Zodat je de volgende keer weet hoe het wel moet. Nathalie is dus een fijne bijles/ watiszenogmeerallemaal docent.”
Noah, 6VWO, Scheikunde
 
“Voordat ik begon met de bijles sk zat ik altijd uren te leren voor een toets ,maar ik haalde nog steeds diepe onvoldoendes. Nu ik de bijles volg leer ik vooral echt leren leren en de vraagstelling te begrijpen. Het fijne aan de manier van bijles geven is dat als je een vraag niet weet je niet een levend nakijkboekje hebt die het antwoord zegt. Je moet eerst in de tekst zoeken wat het antwoord is en als je er dan nog niet uit komt kan je het antwoord vragen. Je krijgt dan uitleg waarom iets het antwoord is door middel van tekeningen en foto’s online. We gaan pas door naar de volgende vraag als ik kan uitleggen wat het perfecte antwoord is die manier vind ik heel fijn, want anders leer ik er niks van dan denk ik heel snel van oh dit begrijp ik wel terwijl ik het eigenlijk helemaal niet begrijpt.”
Robert, 5VWO, Scheikunde en Natuurkunde
 
“Mijn dochter (Havo-4) heeft sinds kort bijles van Nathalie. Als ouder verloopt de communicatie met Nathalie op een prettige, heldere en professionele manier. Mijn dochter gaat met plezier naar de bijles door de enthousiaste wijze waarop Nathalie de lesstof uitlegt. Als ze het niet snapt voelt ze zich veilig om dat aan te geven en legt Nathalie de stof op een andere manier uit tot mijn dochter het echt begrijpt. Nathalie zorgt voor een goede sfeer waarin er serieus samen gewerkt kan worden!”

Monique, moeder Carlijn, 4Havo, Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde

“Na eigenlijk al een jaar tobben kwam het toppunt afgelopen toetsweek voor mijn zoon 3e jaars Vo . 1 dag voor de toets kwam aan het licht dat hij totaal niks van het hoofdstuk snapte. ( de hele klas heeft zolang ze natuurkunde hebben van  deze docent moeite met de uitleg) . Ik heb gegoogled en kwam Nathalie tegen. Wel ver weg maar online kan ook. Nathalie is heel snel met reageren en door de noodzaak van een eventuele herkansing heeft ze in zeer korte tijd mijn zoon een veel beter inzicht gegeven. Ze legt de stof heel goed inzichtelijk uit,  heeft geduld, laat de leerling zelf kijken en controleert. Ze is jong en daardoor modern waardoor je merkt dat ze goed omgaat met de leerling van deze tijd. Ze kan goed schakelen en zelfs online wordt er interactief gewerkt en nagekeken. Mijn zoon heeft meer zelfvertrouwen gekregen in de stof. Nathalie super bedankt en als het weer nodig is weten we je te vinden!:p”
Wendy, moeder Wesley, 3Vmbo 

“Hai! Ik ben Maaike, ik zit momenteel in 4 Havo en volg nu ruim een maand wiskunde en scheikunde bijlessen bij Nathalie.
Vorig jaar stond ik gemiddeld voor wiskunde een 3 en scheikunde een 4. Ik heb net mijn eerste toetsweek achter de rug en sta nu gemiddeld een 6 voor wiskunde en scheikunde. Nathalie heeft mij erg geholpen door verschillende trucjes te gebruiken om op het antwoord te komen. Bijvoorbeeld ze stelt steeds dezelfde vraag tot dat je helemaal gek werd, maar het blijft zo wel in je hoofd zitten.
Typisch Nathalie dit!”
Maaike, 4Havo, Scheikunde en Wiskunde

“Nathalie is echt een superfijne hulp geweest met mijn scheikunde werk. We keken samen naar de stof en als ik het niet begreep legde ze het op een andere manier uit. Ik haalde altijd een onvoldoende voor scheikunde en sinds ik bijles heb van Natalie haal ik altijd tussen een 7,0 en een 8,0. Ook bedacht Nathalie altijd een ezelsbruggetje voor een formule die ik niet kon onthouden, of legde ze iets uit met voorwerpen, bijvoorbeeld sinaasappels en kiwi’s. dit gaf me een beter beeld van de stof.”
Mirte, 4Havo, Scheikunde

“Ik voel me erg comfortabel bij Nathalie, hierdoor durfde ik vragen te stellen. Ze legt alles op een rustige en fijne manier uit. Als ik iets niet begreep, legde ze het nog een keer uit totdat ik het wel snapte. Ik kon zelf bepalen wat we tijdens de bijles gingen doen. Dat vond ik erg fijn.”
Gwen, 5Havo, Natuurkunde en Scheikunde 

“Ik zit nu in het 3e jaar en heb een docent voor natuurkunde die niet het aller beste kan uitleggen. We hebben daarom op internet gekeken voor bijles we hebben toen Nathalie gevonden en een afspraak gemaakt.
Het was online omdat de afstand een beetje groot was maar dat heeft niet afgenomen dat ik het nu beter snap. Want de eerste les heb ik veel meer geleerd in 2 uur dan ik in 2 weken zou leren van mijn docent.
Ze heeft alles goed uitgelegd vaak door mij dingen te laten tekenen maar daardoor snap ik het nu wel. Als je zou zeggen typisch Nathalie dan zou ik zeggen zelfstandig maar ook samen. De reden daarvoor is ik moest dingen tekenen en zelf uitrekenen na de uitleg en dan het opsturen om te kijken of het goed was en dat vond ik wel fijn. Daardoor heb ik geleerd hoe ik het zelf moet uitrekenen.”
Wesley, 3Vmbo, Natuurkunde

“In 4 VWO en 5 VWO had ik veel gemist door corona waardoor ik heel veel moeite had met de simpelste dingen van scheikunde en haalde meestal onvoldoendes tussen de 3 en 5. Maar na iets meer dan een half jaar heb ik voor mijn examen een 5,5 kunnen halen waar ik heel er blij mee ben. Nathalie legt heel fijn en divers uit. De ene keer kijken we foto’s of video’s om de vraag beter te begrijpen, de andere keer staat ze met mandarijntjes en paaseitjes iets uit te leggen over het standaard volume van gas. Ze legde alles vaak en duidelijk uit zonder dat je je dom voelt. Ook heeft ze me ‘gepushed’  door mij bv de opdracht te geven een vraag aan mijn broertje uit te leggen. Ook wilde ze dat ik stukken theorie, en mijn antwoorden op vragen aan haar uitlegde. Tussendoor stelt ze veel vervelende vragen om te controleren of je het wel echt begrijpt. Ze is niet streng maar geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht om zo jou doel (bij mij een voldoende halen) te bereiken! De bijlessen zijn zeer aan te raden!❤️”
Sophie, 6VWO, Scheikunde

Voordat ik bijles kreeg haalde ik onvoldoendes of net voldoendes voor scheikunde. Voor mijn eerste toets in havo 4 toen ik nog geen bijles had haalde ik een 2.6. Sinds dien heb ik bijles van Nathalie en heb ik dikke voldoendes gehaald zelfs een 8.5. Dit te danken aan de fijne werkwijze van Nathalie, ze daagt je echt uit om de stof en opdrachten te snappen. Als je de stof of de opdrachten dan niet snapt legt ze het erg goed uit door tekeningen te maken en foto’s te gebruiken van de situatie zodat het makkelijker te begrijpen is.”
Merith, 4Havo, Scheikunde

“Ik zit nu in havo 5 en had in havo 4 veel gemist door het online les en vond het lastig om nu weer met de stof verder te gaan zonder dat ik alles van havo 4 onder de knie had. Nathalie heeft me erg veel geholpen om de havo 4 stof beter te begrijpen door veel samen te oefenen en mij tijdens haar bijles zelf opdrachten te laten maken en zelf na te denken over wat het antwoord is. Als ik het even niet weet laat ze me gewoon nog langer denken omdat je het vaak wel weet maar je te kort erover na denkt. Als je het niet begrijpt legt ze vaak door middel van een whiteboard het duidelijk en goed uit en kan ik dit weer overnemen in me schrift. Dit is makkelijk om het te begrijpen omdat je het dan later nog terug kan kijken. Wat ik typisch Nathalie vind is je echt laten nadenken over de vragen en dat je echt aan het nadenken bent over de fouten die je maakt en je leert om precies te werken en alles juist op te schrijven. Ze probeert het beste uit je te halen en je ze zo goed mogelijk te helpen.”
Rens, 5Havo, Scheikunde 

“Ik had al een tijdje moeite met scheikunde. Ik heb faalangst, wat niet helpt als je iets niet begrijpt. Bij Nathalie voel ik me op mijn gemak en elke dag krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn vaardigheden. Nathalie gebruikt een zeer interactieve en inzichtelijke manier van lesgeven. We kijken samen naar foto’s online en proberen samen de moeilijkste vragen te beantwoorden. Ze heeft een begrijpelijke en rustige manier van uitleggen. Ze daagt me uit om de moeilijke vragen te stellen en gaat zo lang door totdat ik het volledig begrijp. Ze geeft mij de kans om de vragen zelf eerst te maken en proberen. Nathalie legt me zelfs de gemakkelijkste details uit die ik misschien vergeten ben zonder dat ik me nerveus en dom voel. Ze maakt de tijd die we hebben comfortabel en niet veroordelend. Ze gebruikt foto’s en tekeningen om het uit te leggen, wat enorm helpt! Ze is gepassioneerd om me te helpen alles te begrijpen en geeft me altijd een boost van zelfvertrouwen! Iets typisch Nathalie is dat ze haar sprankelende en gelukkige zelf is! ❤️ Geslaagd met een 8,4 voor Scheikunde. Bedankt voor de bijlessen!! Ze helpen echt. Ben zo blij. Had het niet zonder jou kunnen doen. Best Scheikunde docent ever!!!❤️”
Nayomi, 6VWO, Scheikunde

“Super fijne bijlessen gehad, heb op een andere manier leren kijken naar de vragen. Ik had extreme moeite met scheikunde en nu haal ik eindelijk zessen en zevens (:”
Jasmijn, 5Havo, Scheikunde

“Met Nathalie kijken we samen hoe we de bijles het meest effectief kunnen invullen. Na elke bijles heb ik een nieuwe skill geleerd of een onderwerp goed begrepen. Ze heeft me geleerd hoe ik een opdracht aan moet pakken die ik niet begrijp. Ze is een geduldig persoon en heeft duidelijk plezier in haar werk.”
Puck H., 6VWO, Scheikunde

“Ik vind de lessen erg goed en snap wiskunde nu ook beter. Ze zorgt er ook voor dat de lessen niet alleen interessant zijn, maar ook leuk.”
Tinashe, 3Havo, Wiskunde

“Hoe ik Nathalie zie is, de lieve spontane leraar die goed kan uitleggen maar soms ook heel irritant kan zijn🙃. Dat bedoel ik dan op een goede manier. Aan het begin snapte ik er echt helemaal niks van maar door Nathalie begin ik steeds meer kleine dingen te snappen zoals, ik vond molecuulformules heel lastig maar ze heeft het mij op zo een makkelijke en originele manier uitlegt, ze nam namelijk allemaal kussentjes bij elkaar om zo moleculen uit te beelden en op een beeldende manier uit te leggen hoe moleculen onderling reageren🧪. Wat ik met het irritante bedoelde, dan zegt ze “en herhaal maar wat we net hebben gedaan” ze veranderende spontaan in een 12 jarig kind dat van die irritante vragen stelt en zo lekker doordringt. In het begin vond ik het even wennen maar hierdoor begon ik wel steeds beter na te denken over wat het we nou echt aan het doen waren omdat ze me niet zomaar het antwoord voorschotelde☺️. Ik ben geslaagd met een 8,2 voor Scheikunde. Mijn docent zei dat ze het 2x heeft nagekeken, omdat ze het niet geloofde.”
Meeke, 5Havo, Scheikunde

“Nathalie is echt een moderne leerkracht. Voor kinderen open en toegankelijk, maar streng indien nodig om samen tot je doel te komen. Weet op de juiste manier vragen te stellen aan je kind waardoor feilloos de leerpunten naar boven komen.”
Jacqueline, moeder Meeke 5Havo, Scheikunde

“Nathalie zorgt ervoor dat elke les nuttig wordt gebruikt. Aan het begin van de les vraagt ze wat je de vorige les geleerd hebt en zo herhaal je het weer even voor jezelf. Hierdoor weet zij wat we al gedaan hebben en sluiten de lessen mooi op elkaar aan. Ook legt ze je graag iets uit, desnoods meerdere keren, als je iets niet helemaal begrijpt. Ze luistert goed naar je en dit zorgt voor een hele fijne bijles.”
Emma, 6VWO, Scheikunde

“Door Nathalie heb ik een 7 gehaald voor wiskunde terwijl ik daar normaal onvoldoendes voor haal en ze is heel geduldig!”
Ferencz, 3Havo, Wiskunde en Scheikunde

“Nathalie is heel goed in uitleggen, en gebruikt hier de meest creatieve manieren voor. Een voorbeeld hiervan is: bij scheikunde ging het over atomen en de kern van atomen. Nathalie pakte er kiwi’s, knoflook en uien om de neutronen, protonen en elektronen uit te beelden. Een ander voorbeeld: bij scheidingsmethoden, over de stationaire en mobiele fase gebruikte ze een klimwand wedstrijd als voorbeeld. Ik heb nu een jaar bijles van Nathalie, en ze is pas van me af als ik afgestudeerd ben! Props naar haar.”
Beau 3Havo, Scheikunde, Wiskunde en Natuurkunde
 
“Ik vind de manier waarop Nathalie bijles geeft erg prettig. Ze is goed in uitleggen en probeert je de stof zo goed mogelijk te laten begrijpen door vragen aan jou te stellen. Als je het dan toch niet begrijpt helpt ze je denken op een andere manier. Ook is ze erg geduldig en gezellig. Echt een topper ;)”
Dishané, 5VWO, Scheikunde
 
“Mijn ervaringen met Nathalie vind ik heel prettig. Ze geeft fijn uitleg en ziet het gelijk als je het niet helemaal snapt en benadert het onderwerp dan gelijk op een andere manier.”

Puck de Q., 4VWO, Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde

“Bijles van Nathalie is enorm fijn. Ze kan erg goed uitleggen en laat me veel zelf nadenken. Ze heeft veel geduld en ik vind het niet erg om fouten te maken bij haar. Ik leer elke les heel veel. En het is ook nog eens gezellig. Top bijles docent!”
Lot, 5VWO, Scheikunde

“Ik ben student Agro- en Biotechnologie aan het Thomas More in Geel. Het vak chemie kreeg ik maar niet onder de knie. Dankzij de bijlessen van Nathalie gaat het stukken beter . Ze laat je zelf nadenken en stelt vragen, hierdoor begrijp je beter waar je mee bezig bent. Ze is geduldig, enthousiast en legt heel duidelijk uit, als het nodig is zelfs met sinaasappels en kiwi’s :). Door Nathalie heb ik er vertrouwen in chemie deze keer te halen!”
Sanne, HBO Agro- en Biotechnologie, Scheikunde

“Nathalie is een super goede en lieve docent! Ze kan heel goed uitleggen en doet er alles aan zodat jij het kan begrijpen. Wat ik ook erg fijn vindt dat ze op het einde dan vragen stelt over de theorie die we hebben behandeld. Zo kan ze zien of ik het goed heb begrepen of niet. Dankzij Nathalie snap ik scheikunde nu veel beter. Ik raad haar zeker aan!
Soraya, HBO mondzorgkunde, Scheikunde

“Bij de 1e bijles had ik het idee alsof ik een enorme achterstand had op scheikunde, door de juiste vragen die ik kon stellen ging het al meteen een stuk beter! Ik had met een goed gevoel de toets gemaakt en dat werd beloond met een 7,8!! Nathalie is zeker aan te raden!”
Britt, 5Havo, Scheikunde

“Nathalie helpt mij met wiskunde. Ze probeert mij sommen rustiger te laten uit rekenen. Als ik een som niet snap geeft ze mij steeds een stukje informatie waardoor ik zelf de som veder kan oplossen.”
Rikus, 2VWO, Wiskunde

“Nathalie helpt super goed als ik vastloop met wiskunde of scheikunde, en legt het rustig nog een keer uit. Ook is ze super lief en geduldig!”
Lara, 4VWO, Wiskunde en Scheikunde

“Ik vind dat Nathalie op een manier les geeft waarbij je als leerling ook zelf nadenkt over hoe iets in elkaar zit.  Doordat je zelf dus ook heel actief bezig bent tijdens de les, leer je er eigenlijk meer van dan dat ze alles alleen maar uitlegt. Je leert dus op een speelse onderzoekende manier de stof waarin je elke les de stof beter begrijpt!”
Lynn, 5VWO, Natuurkunde

“Hallo! Ik ben Carlijn en zit in VWO 6. Ik kreeg bijles scheikunde van Nathalie en dat heeft me echt heel erg geholpen. Ze laat je vooral zelf ook achter het antwoord komen in plaats van alles voor te zeggen, dat is een super fijne manier van leren! Als je onder andere moeite hebt met scheikunde, raad ik Nathalie echt aan!”
Carlijn, 6VWO, Scheikunde

Mijn zoon (2 Havo/ VWO) en dochter (3 Havo)  met een achterstand in wiskunde en leraren waarvan ze de uitleg niet begrijpen waardoor de motivatie voor wiskunde ver te zoeken was. Nathalie heeft met haar enthousiasme en deskundigheid in een relatief korte periode mijn kinderen weer op niveau gebracht. Wat mij erg aanspreekt in haar aanpak is dat ze kijkt naar wat het kind nodig heeft in de uitleg.
Anuszka, Moeder Luke, Beau en Tara

“Fijne docent en goede uitleg. Altijd gezellig en maakt goed gebruik van de tijd.”
Luke, 2Havo, Wiskunde en Natuurkunde

Nathalie is vrij in haar aanpak van de bijles, ze luistert naar je en geen vraag is te gek. Door haar heb ik het gevoel dat ik de stof begrijp.”
Beau, 3Havo, Wiskunde en Natuurkunde

“Nathalie kan echt goed uitleggen en helpt je ook echt als je iets niet begrijpt. Echt een top docent!”
Tara, groep 8, Rekenen

“Nathalie is een super lieve en behulpzame lerares! Ze geeft je echt het gevoel dat geen enkele vraag te veel is en ze heeft een geduldige en gevarieerde manier van uitleggen. Ze is echt een topper!”

Cynthia, 6VWO, Scheikunde

“Nathalie: enthousiast, betrokken, bevlogen, grappig, direct en uitgesproken. Ik heb enkele jaren met Nathalie mogen werken in de bovenbouw van het vmbo. Ze houdt van haar vak en maakt haar leerlingen graag enthousiast voor natuur- en scheikunde. Ze doet dit door vooruitstrevend en praktisch bezig te zijn met leerlingen.”
Saskia, oud collega middelbare school

“Nathalie begrijpt goed dat elke leerling anders is en past haar leerplan aan op de behoeften van de leerling. Ze luistert en observeert eerst waarna ze een doelgericht plan opstelt en samen met de leerling aan de slag gaat.”
Bob, Vader Jennifer, 4VWO, Scheikunde

“Nathalie heeft mij geholpen om mijn Scheikunde niveau bij te spijkeren. In mijn examenjaar heeft ze er voor gezorgd dat ik de lesstof begreep en mijn examen heb gehaald! Ze is geduldig, ook wanneer ik het niet begrijp zoekt ze naar een manier om het tastbaar te maken. Daarnaast is het ook nog eens altijd gezellig wat het tot een fijne bijles maakt.”

Linda, 5Havo, Scheikunde
 
“Nathalie heeft mij heel goed geholpen. Ze is altijd enthousiast en past het leertempo aan op mijn tempo. Ik heb heel veel gehad aan Nathalie’s hulp.”

Moniek, 3Havo, Wiskunde

“Bij Nathalie voel ik me op mijn gemak. Ze is geduldig en ik durf haar vragen te stellen. Ze is heel enthousiast en weet dat leuk over te brengen. Ik ben blij met haar!”
Jennifer, 4VWO, Scheikunde

 
“Echt een topdocent en vakinhoudelijk zeer sterk. Jarenlang met haar in professioneel verband samen gewerkt. Ik begreep nooit zo goed natuurkundige problemen, maar zij legde het op een simpele en heldere manier uit.”
Bilal, oud collega middelbare school
 
“Tijdens de natuurkunde Bijlessen heb ik veel aan de uitleg van Nathalie. Nathalie legt het op een gemakkelijke en rustige manier uit en vind het niet erg om het vaker te herhalen. Mijn cijfers zijn veel hoger sinds ik hulp krijg van Nathalie.”
Willem, 5havo, Natuurkunde 
 
“Nathalie geeft mij bijles voor natuurkunde (VWO 5). Het gaat nu veel beter met mij. En Nathalie is geduldig. Heel fijn.”
Lisa, 5VWO, Natuurkunde
 
“Super fijne samenwerking, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Ze geeft uitleg aan de hand van voorbeelden en zorgt ervoor dat ik de stof ook echt daadwerkelijk begrijp en er inzicht in krijg. Ik zou Nathalie zeker aanraden.”
Esra, 6VWO, Scheikunde
 
“Perfect! Nathalie zie ik elke week voor bijles scheikunde, als we een afspraak maken gaat deze ook altijd door. Iedereen heeft zijn eigen manier van leren en Nathalie kijkt echt welke manier van leren voor mij werkt. Ik leer elke week weer nieuwe dingen en ik snap de leerstof ook steeds sneller. Dankzij haar heb ik er weer vertrouwen in dat het goed gaat komen met scheikunde!”
Emma, 6VWO, Scheikunde
 
“Nathalie zorgt dat ik de stof zeker weten ken en is nooit weg zonder dat ik weer een hoop geleerd heb. Ze is geduldig en heeft er nooit problemen mee mij iets meerdere keren uit te leggen, totdat ik het snap.”

Maarten, 5Havo, Scheikunde

“Nathalie geeft bijles aan onze zoon. Ze doet dat op een ontspannen, duidelijke en geduldige manier. Richting student communiceert ze prettig en op niveau. Ze is prettig in de omgang, betrouwbaar en representatief. Ze onderhoudt het contact en geeft tijdig feedback.”
Anne-Marie, moeder Thomas 3Havo

“Nathalie geeft bijles Scheikunde aan mijn zoon (HAVO 5). Op een leuke, creatieve manier leert zij hem de stof middels: uitdagende vragen, ezelsbruggetjes, slimme weetjes, laten herhalen/samenvatten, dingen op laten zoeken, ‘verbindingen’ maken etc. Dankzij haar neemt hij de pittige stof nu met gemak op en wordt zijn zelfredzaamheid verhoogd. TOP!!”
Bianca, moeder Maarten, 5Havo, Scheikunde

“Nathalie geeft mij bijles voor scheikunde (VWO 5). Ze laat me zelf nadenken en stelt vervolgvragen. Dit zorgt ervoor dat ik alles helemaal snap. Echt super fijn!!”
Isabella, 5Atheneum, Scheikunde

“Nathalie is heel duidelijk in haar uitleg, snap je het niet legt ze het nog een keer uit via een andere manier. Super fijn dus!”
Jasmijn, 3Havo, Wiskunde

“Nathalie heeft me geholpen om een goede basis voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde te krijgen. Ook heeft ze me geholpen hoe ik alles moet aanpakken en leren. Ze legt goed uit. Ook is het fijn dat ze flexibel is en meedenkt als dat nodig is. Ik ben positief!”
Thomas, 3Havo, Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde

 

Bijles Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde – Nathaliegeeftbijles

Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles den Bosch Eindhoven Tilburg
Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles den Bosch Eindhoven Tilburg
Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles den Bosch Eindhoven Tilburg
5/5

Nathaliegeeftbijles.nl

Aanbevolen door Superprof.nl