Bijles Scheikunde

Bijles Scheikunde omgeving den Bosch en online door heel Nederland


Bijles Scheikunde

 

Onderwerpen zoals: kloppend maken reactievergelijkingen, molberekeningen, massaverhoudingen, wet van behoud van massa, verbrandingsreactie, endotherme en exotherme reacties, redox-reacties, zuur en base reacties, periodiek systeem, isotopen, atoommodellen, elektronenconfiguratie, verbrandingsreacties, isomerie, polaire reacties, dipoolmomenten en K,L,M-schillen. Je hebt ze vast wel eens gehoord in de les, je weet er misschien wel iets vanaf, maar hoe zat het nu ook weer precies? Op een proefwerk wordt het waarschijnlijk sowieso een ramp. Wat een ellende! Waar moet je beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Geef niet op! Je hebt de eerste stap op beterschap al genomen! Je zit op mijn site en bent wellicht geïnteresseerd om een Bijles Scheikunde te boeken. Goed bezig! Laten we even terug gaan naar het begin!

Scheikunde is een echt ‘doe’-vak. Bij taalvakken, geschiedenis of bijvoorbeeld aardrijkskunde kun je al snel een goed punt halen door goed te leren. Bij bètavakken draait het om het maken van opdrachten en het overzicht zien tijdens grote vraagstukken. Wanneer je het complete plaatje ziet, je een strategisch plan hebt en dit netjes op papier kunt zetten, kun je elk scheikundig vraagstuk goed maken. Geloof me!

Blijft je het lastig vinden om de kennis die je hebt, toe te passen bij opgaven, heb je hulp nodig om structuur in je antwoorden te brengen? Ik help je graag bij het opfrissen en perfectioneren van je scheikunde kennis, waarna ik je een structuur en oplossend vermogen aan leer. Ik ben ervan overtuigd dat je zelfredzaamheid dan wordt vergroot en je gemakkelijker moeilijke vraagstukken beantwoord. 

Zou het niet super zijn, wanneer je een systematische plan van aanpak aanleert, waardoor alle scheikundeopdrachten een stuk simpeler zullen zijn?

Tijdens de eerste kennismakingsles raad ik je aan om 2 uur de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen, elkaars doelen bespreken en te bepalen waar je staat betreft scheikunde. Na deze eerste kennismakingsles zullen we samen (eventueel ook met je ouders erbij) een plan maken, voor de weken erna. Hier wordt rekening gehouden met je lesrooster, eventuele proefwerkweken, buitenschoolse activiteiten en toetsen die gepland staan. 

Na een aantal lessen, zul je merken dat de achterstand minder groot wordt, omdat we samen dit hebben gerepareerd. Dan is het een kwestie van onderhouden. Samen zorgen we er voor dat je je lessen beter voorbereid ingaat en je rendement in de les vergroot wordt. Zo wordt de les volgen een stuk leuker, omdat er meer ‘àh-ha’-momentjes zullen zijn en je sneller en beter verbanden legt. Hierdoor onthoudt je de stof beter en zul je uiteindelijk zien dat je cijfers omhoog gaan. 

Samen, dus jij én ik, kunnen we ervoor zorgen dat scheikunde niet alleen een voldoende, maar zelfs leuk wordt!

Wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem vandaag nog contact met me op!

 
 
Groetjes Nathalie

Nathaliegeeftbijles.nl Bijles Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde omgeving den Bosch en online door heel Nederland.

Nathaliegeeftbijles

5/5
Scheikunde bijles Eindhoven Den Bosch