Bijles Natuurkunde

Bijles Natuurkunde

Onderwerpen zoals elektriciteit, bewegen, snelheid, energie, warmte, werktuigen, stoffen en materialen en krachten zijn typische Natuurkunde onderwerpen die je in de les krijgt. En laat dat nou net de onderwerpen zijn die je moeilijk vind. Het omzetten van het geleerde, naar het toepassen ervan, daar blijf je maar op vast lopen. Waarom lukt het niet om goede cijfers te halen?

Frustrerend. Je hebt voor je gevoel goed geleerd, veel tijd gestoken in de voorbereiding van de toets en zelfs nog vragen gesteld in de les, maar op het moment suprême;  de toets, komt het er niet uit. Op  de een of andere manier blijft het maar niet lukken. Zou het niet fijn zijn, als je die tijd die je er in steekt ook echt nuttig is en je effect merkt. Nathaliegeeftbijles kan je leren efficiënt werken en leert je om goed te ‘leren’. Dus dat je de tijd en de energie die je in het vak steekt, ook terug ziet op je cijferlijst.

Het kan ook zijn dat je het gewoon erg lastig vindt om aan te geven wát nu precies het probleem is, en je samen met iemand wil onderzoeken waar het steeds mis gaat. Ik help je graag en stel je veel vragen, waardoor we samen gaan ontdekken waar je hulp bij nodig hebt.

Met al deze situaties hierboven, kan en wil ik je graag helpen. Gelukkig heb ik veel geduld en weet ik vrij snel waar winst op te behalen is. Tijdens de lessen en bijlessen die ik op verschillende middelbare scholen en bijles studenten heb gegeven, heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende leerstijlen en leerbehoeftes. Ik heb meerdere leerlingen geholpen aan betere cijfers richting hun examens. 

Laat mij jou ook assisteren in het behalen van jouw doelen.

Wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem vandaag nog contact met me op!

Groetjes Nathalie

 

Nathaliegeeftbijles | Natuurkunde Wiskunde Scheikunde bijles den Bosch Eindhoven Tilburg